- EAN13
- 9782738009975
- ISBN
- 978-2-7380-0997-5
- Éditeur
- Inra
- Date de publication
- 2001
- Collection
- Les colloques (99)
- Nombre de pages
- 202
- Dimensions
- 24 x 16 cm
- Poids
- 370 g
- Code dewey
- 633.112
- Fiches UNIMARC
- S'identifier
Durum Wheat, Semolina and Pasta Quality
Recent Achievements and Trends. Montpellier (France), November 27, 2000
Édité par Joël Abecassis, Jean-Claude Autran, Pierre Feillet
Inra
This book aims at updating knowledge on durum wheat, semolina and pasta quality: grain texture, semolina value, pasta color and cooking quality; it also suggests some future priorities for the future researches to carry out in order to further improve knowledge and control of durum wheat and pasta quality in various fields including: genetic engineering, conventional breeding, crop management, industrial processes, physicochemical bases of quality and analytical methods.
S'identifier pour envoyer des commentaires.
Autres contributions de...
- Joël Abecassis (Éditeur scientifique)
- Pierre Feillet (Éditeur scientifique)
- Jean-Claude Autran (Éditeur scientifique)
-
Blé dur, Synthèse des connaissances pour une filière durableJoël Abecassis, Abdelkamel Allaoua, Jack MasséQuae49,90
-
Agriculture et alimentation durables, Trois enjeux dans la filière céréalesJoël Abecassis, Anthony FardetQuae32,00
-
Les filières céréalières, Organisation et nouveaux défisJoël Abecassis, Jacques-Éric BergezQuae35,50